ΕΛΛΑΔΑ

Οι Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από την έκρηξη στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη

Οι Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από την έκρηξη στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη
Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Με προκήρυξή τους σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, η τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό στις 15 Μαρτίου στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Λ.Κηφισίας 263, ενώ στο κείμενό τους απειλούν και με νέα χτυπήματα τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. 

Όπως φαίνεται ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης έχει στοχοποιηθεί από τη Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς καθώς μετά το τρομοπακέτο στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε που φαινόταν να είχε αποστολέα τον κ. Γεωργιάδη τώρα αναλαμβάνουν και την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και για τα τρομοπακέτα την ευθύνη είχαν αναλάβει οι Πυρήνες της Φωτιάς.

Παράλληλα, η τρομοκράτικη οργάνωση απειλεί με νέα χτυπήματα τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Στις 15/3 τοποθετήσαμε και πυροδοτήσαμε ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό στο βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη στην Λ. Κηφισίας 263. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μια γνωστή σε όλους γραφική , κορεσμένη και ταυτόχρονα γελοία πολιτική φιγούρα που ανά τα χρόνια κινείται στο (ακρό)-δεξιό φάσμα ανάλογα με τα συμφέροντα του. Ο νυν βουλευτής της ΝΔ δεν χάνει καμία ευκαιρία να προπαγανδίσει τις νεοφιλελεύθερες ιδέες του είτε βρίσκεται στα πολιτικά έδρανα, είτε σε κάποια εκπομπή, αφού είναι εθισμένος στην τηλεόραση ως τηλεπερσόνα», αναφέρουν σε κείμενο τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στην προκήρυξή τους τον χαρακτηρίζουν τηλεβιβλιοπώλη, ενώ χρησιμοποιούν ιδιαίτερα υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Στοχοποιούν όμως όχι μόνο τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά αναφέρεται και σε άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως τον Μάκη Βορίδη, τον Νίκο Δένδια και τον Χαράλαμπο Αθανασίου, τον οποίο μάλιστα αποκαλούν "κρυφή εφεδρεία". Σημειώνουν δε με νόημα:

Τα ονόματα αυτών των "σταυροφόρων" της αντ-επανάστασης είναι στην λίστα του νέου αντάρτικου πόλης.

Τέλος, η Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς καταλήγει λέγοντας: «ΥΓ: Θα επανέλθουμε σύντομα... ΜΠΟΥΜπούκο εις το επανιδείν....».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ