Διαμαρτυρία με χορούς στο αεροδρόμιο των Χανίων (pics&vid)
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισαν Χανιώτες να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την παραχώρηση του αεροδρομίου Χανίων στη Fraport.
Αμέσως μετά το τέλος της παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου , η "Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου" διοργάνωσε μια ξεχωριστή συγκέντρωση και εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, χορευτικοί σύλλογοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δικαστηρίων και χόρεψαν κρητικούς χορούς με φόντο... δυο πανό που ανέγραφαν το ένα "Όχι στο ξεπούλημα των αεροδρομίων" και το δεύτερο "Ελευθερία ή Θάνατος".

Ο παραδοσιακός σύλλογος Τα Σφακιά, χόρεψε τον χορό του Δασκαλογιάννη, το όνομα του οποίου φέρει και το αεροδρόμιο των Χανίων.
Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμους που ούτως ή άλλως κατέβαινε εκείνη την ώρα από την Ανδρέα Παπανδρέου, φεύγοντας από το σημείο της παρέλασης που μόλις είχε ολοκληρωθεί.

Ύποπτο αντικείμενο στη Συγγρού - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
20:32
Χειροπέδες σε 59χρονο για οπλοκατοχή στο Ρέθυμνο - Βρέθηκαν πιστόλι και 1.361 φυσίγγια
20:16
Ιράν: Δεν υπάρχει προς το παρόν σχέδιο για συνάντηση με Αμερικανούς αξιωματούχους, δηλώνει ο Αραγτσί
20:05
Στις κάλπες για τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής - Ψήφισε για πρώτη φορά
19:53