ΕΛΛΑΔΑ

Το βίντεο με τον Τραμπ να λέει πως αγαπάει τους Έλληνες (pics&vid)

Το βίντεο με τον Τραμπ να λέει πως αγαπάει τους Έλληνες (pics&vid)
ΑΠΕΜΠΕ

«Η Ελληνική ημέρας ανεξαρτησίας γιορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες» είπε ο πρόεδρος Τραμπ στην εκδήλωση που φιλοξένησε στον Λευκό Οίκο για να τιμήσει την ελληνική εθνική επέτειο της25ης Μαρτίου. Στο βίντεο της ομιλίας του   Αμερικανού Προέδρου, ο Ντόναλντ Τραμπ, ανεβαίνει στο βήμα και ξεκίνησε την ομιλία του με τη  φράση «αγαπώ τους Έλληνες».

«Τιμούμε την ελληνική ιστορία και εορτάζουμε τις συνεισφορές των πολιτών σας στη σπουδαία χώρα μας» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο κ. Τραμπ εξήρε, επίσης, την προσφορά του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους, λέγοντας πως είναι ένας από τους «κορυφαίους Έλληνες» στη χώρα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά και άλλων μελών του προσωπικού που είναι ελληνικής καταγωγής.

17785430

Στη δεξίωση ήταν παρών και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος πήρε τον λόγο μετά το Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαιώνοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας- ΗΠΑ

17785432

17785445
17785431

Μπουζούκια... στον Λευκό Οίκο

Από την εκδήλωση όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειπαν οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί και τα μπουζούκια ενώ πολλοί ήταν και οι Έλληνες προσκεκλημένοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

aaa
bbb

ΔΗΜΟΦΙΛΗ