Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για το νέο κύμα κακοκαιρίας
Για το νέο κύμα κακοκαιρίας που φθάνει από το βράδυ στη χώρα μας προειδοποιεί με ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου, κάνοντας αναφορά στους ισχυρούς ανέμους και τις έντονες καταιγίδες.
«Προσοχή στην απότομη ενίσχυση των βοριάδων σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας και κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία (οι "ευπαθείς" στον Βαρδάρη περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης) προς τις βραδινές ώρες της Κυριακής καθώς η ένταση τους θα αγγίξει τα 6-7 και στις εκτεθειμένες στους βοριάδες περιοχές πρόσκαιρα έως και 8 μποφόρ», γράφει χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου.
Επίσης, στην ανάρτησή του προειδοποιεί... «αρκετές βροχές σε συνδυασμό με τοπικές καταιγίδες αναμένονται από το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης».
Δείτε επίσης τον μετεωρολογικό χάρτη που ανέβασε στο Facebook ο κ Σάκης Αρναούτογλου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σάκης Αρναούτογλου.
Συμφωνία 3,9 δισ. ευρώ για κέντρο τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI στο Σίδνεϊ
10:44
Η Όπρα Γουίνφρεϊ επαινεί την απόφαση της Αυστραλίας να απαγορεύσει τα social media για παιδιά
10:44
Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αττική - Που παραμένουν προβλήματα από την κακοκαιρία Byron
10:39
Ψυχρό Φεγγάρι: Η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους φώτισε κάθε γωνιά του πλανήτη (pics)
10:37