Μυτιλήνη: 23χρονη διέρρηξε σπίτι 67χρονου με τη βοήθεια... κλειδαρά
Στη σύλληψη μίας 23χρονης αλλοδαπής προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή μετά από την εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής χρημάτων και αντικειμένων μεγάλης αξίας, από οικία 67χρονου ημεδαπού στην πόλη της Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το Σάββατο, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η 23χρονη, εκμεταλλευόμενη την προσωρινή απουσία του 67χρονου, μπήκε στο σπίτι του, με τη συνδρομή κλειδαρά, στον οποίο παρουσιάσθηκε ως η ιδιοκτήτρια της οικίας.
Ακολούθως, αφού ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, αφαίρεσε χρήματα, καθώς και μεγάλο αριθμό συλλεκτικών νομισμάτων και κοσμημάτων, συνολικής αξίας άνω των 27.000 ευρώ.
Σε έρευνες που ακολούθησαν, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων.
Τελικά, η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
ΑΔΜΗΕ: Κέρδος 3,7 δισ. ευρώ για τους καταναλωτές έως το 2034 από τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις
10:29
Παπαστεργίου: Το επόμενο διάστημα οι ανακοινώσεις για Social Media και ανήλικους - Τι είπε για Βιολάντα και Προσωπικό Αριθμό
10:24
Eπιχορηγήσεις και φορολογικά κίνητρα - 400 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της «πράσινης» βιομηχανίας
10:20
Έβρος: Σε αυξημένη επιφυλακή μέχρι την Παρασκευή - 112, κλειστός ο κόμβος των Λαβάρων, 150.000 στρέμματα καλύφθηκαν από νερό (pics&vid)
10:16