Πάρτι παράνομων ελληνοποιήσεων με εικονικούς γάμους – Η εμπλοκή των αστυνομικών
Ακόμα και αστυνομικοί εμπλέκονται στο μεγάλο «πάρτι» παράνομων ελληνοποιήσεων μεταναστών που είχε στηθεί στη χώρα μας. Το «πάρτι» περιλάμβανε εικονικούς γάμους αλλά και εικονικά σύμφωνα συμβίωσης, πάντα έναντι αδράς αμοιβής.
Μετά από έρευνα και επιχείρηση των αρχών της Αττικής, προέκυψε ότι γυναίκες ρομά με εικονικούς γάμους ή ακόμα και με εικονικά σύμφωνα συμβίωσης βοηθούσαν, παράνομους μετανάστες να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα, έναντι αδράς αμοιβής. Οι μετανάστες-"γαμπροί" δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις να λάβουν τα απαραίτητα έγγραφα νόμιμης διαμονής στη χώρα μας.
Στο κύκλωμα το οποίο φαίνεται να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, εκτός από τους αστυνομικούς, εμπλέκονται επίσης συμβολαιογράφοι και υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών.
Μέχρι και αυτή την ώρα έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια και έχει βρεθεί πλήθος από δημόσια έγγραφα καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.
Κικίλιας: Τα νησιά μας και ο τουρισμός είναι σημαντικά για την οικονομία
08:29
Ο Κιτ Χάρινγκτον στον νέο «Χάρι Πότερ» του HBO ως Γκίλντεροϊ Λόκχαρτ
08:24
Νέα Σμύρνη: Στις καταθέσεις οι απαντήσεις για το κίνητρο του δράστη - Η ιατροδικαστική και το βίντεο
08:16
Καύσωνας: Πού η θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 41 βαθμούς Κελσίου- Παρασκευή υποχωρεί η αφόρητη ζέστη
08:08