Διαμαρτυρία από χήρες αστυνομικών και στρατιωτικών έξω από το υπ. Εργασίας (pics)
Σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν, έξω από το υπουργείο Εργασίας, χήρες πεσόντων στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, ζητώντας από την κυβέρνηση να άρει το ηλικιακό κριτήριο χορήγησης σύνταξης χηρείας καταργώντας το σχετικό άρθρο 12 του ν.4387/2016.
Οι συγκεντρωμένες ανήρτησαν πανό σχετικά με τα αιτήματά τους, ενώ τονίζουν ότι «είναι απαράδεκτο ηλικιακό κριτήριο χορήγησης σύνταξης χηρείας, λες και ο καθένας μπορεί να διαλέξει πότε θα του χτυπήσει την πόρτα ο θάνατος».

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Παράλληλα, στη συγκέντρωση παραβρίσκονται και εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Γρηγόρη Γερακαράκο, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Δεν μπορείς να πετάς στον Καιάδα χήρες και ορφανά. Πρέπει να καταργηθεί ο συγκεκριμένος νόμος».

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Θεσσαλονικη: Αγρότες επιχειρούν να στήσουν μπλόκο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
12:02
Βραζιλία: Βίντεο καταγράφει αεροπλάνο με 180 επιβάτες που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν απογειωθεί (vid)
11:59
Το Netflix σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» για την εξαγορά της Warner Bros Discovery
11:59
Γαλλία: Σήμερα αποφασίζει η δικαιοσύνη για αναστολή της Shein μετά από αίτημα της κυβέρνησης
11:57