Σύλληψη 33χρονου για βιασμό ανηλίκων στο κέντρο της Αθήνας
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 33χρονος ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στο κέντρο της Αθήνας.
Ο δράστης υποστήριζε ότι ήταν αστυνομικός ακολουθούσε τα ανήλικα κορίτσια από το σχολείο στο σπίτι και όταν αυτά έμπαιναν στο στην πολυκατοικία, ασελγούσε σε βάρος τους.
Μέχρις στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχει αποπλανήσει έξι παιδιά ηλικίας από δέκα έως δεκαπέντε ετών όμως οι αστυνομικοί εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων του είναι πολλαπλάσιος.
Ο 33χρονος είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για βιασμό και ληστεία και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης το 2013 στις φυλακές της Τρίπολης και το 2014 στις φυλακές του Μαλανδρίνου.
ΕΛΛΑΔΑ
Εμπρησμός Marfin: Εκδίδεται σήμερα στην Ελλάδα η 46χρονη από τη Βρετανία
08:11
ΚΟΣΜΟΣ
Έρευνα για το ελικόπτερο του Τραμπ που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από επιβατικό αεροπλάνο
08:02
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τιερύ Ντεό (Meridiam): Ο άνθρωπος από την Μαρτινίκα που έλυσε τον γρίφο διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου
07:52
CULTURE
Οι ταινίες της εβδομάδας: Το Παρίσι «κατακτά» τις ελληνικές αίθουσες
07:43
ΚΟΣΜΟΣ