Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή και την εθνική Θεσσαλονίκης-Μουδανιών
Από τη Δευτέρα 3 Απριλίου έως την Πέμπτη 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, θα γίνουν έργα αποκατάστασης προστατευτικών στηθαίων και κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον ανισόπεδο κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) και στις δύο κατευθύνσεις.
Επίσης, όλη την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, συγκεκριμένα από τον κόμβο Αντύπα έως τον ανισόπεδο κόμβο Κ12, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
SPONSORED
CULTURE
Οι «Τρύπες» απάντησαν στους Metallica για το «Δεν χωράς πουθενά» που έπαιξαν στο ΟΑΚΑ (vid)
17:27
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανοί αλεξιπτωτιστές έπεσαν σε απομονωμένο νησί για να παράσχουν βοήθεια σε κρούσμα χανταϊού (vid & pics)
17:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης: «Αναγκαία η πολιτική αλλαγή στις επόμενες εθνικές εκλογές»
17:05
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Τι χρειάζεται να έχoυν μαζί τους οι υποψήφιοι των εξετάσεων
17:00
ΚΟΣΜΟΣ