ΕΛΛΑΔΑ

Με κακώσεις στο κεφάλι νοσηλεύεται ο 22χρονος-θύμα ξυλοδαρμού στους Αμπελόκηπους

Με κακώσεις στο κεφάλι νοσηλεύεται ο 22χρονος-θύμα ξυλοδαρμού στους Αμπελόκηπους
bloko.gr

Άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων, δέχθηκε γύρω στις 3 μετά το μεσημέρι, 22χρονος φοιτητής, στην οδό Παπαδάκη στην περιοχή Ελληνορώσων, στους Αμπελόκηπους.

Οι δράστες χτύπησαν με μεγάλη βιαιότητα τον φοιτητή και τον τραυμάτισαν σοβαρά. Μάλιστα, αφού τον είχαν αφήσει σχεδόν αναίσθητο στο δρόμο του έκλεψαν ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο είχε και μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα και εξαφανίστηκαν.

Κάτοικος της περιοχής των Αμπελοκήπων, ο οποίος είδε την επίθεση κάλεσε την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον νεαρό αιμόφυρτο.

Ο φοιτητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δράστες ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι χτύπησαν τον φοιτητή, ως αντίποινα για την επίθεση που εκδηλώθηκε το πρωί με βαριοπούλες και μπογιές στα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Μεσογείων.

Απαντήσεις για την ταυτότητα των δραστών και τα κίνητρα τους αναμένεται να δώσει στην κατάθεσή του το θύμα της επίθεσης, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να μιλήσει στους αστυνομικούς.

Ο 22χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, φέρει κακώσεις στο κεφάλι, ενώ η αξονική τομογραφία δεν έδειξε ανησυχητικά ευρήματα. Ωστόσο, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο.

nearos10 copy

Όπως λένε οι αστυνομικοί, δεν προκύπτει από πουθενά να είχε ανάμειξη στην επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής και μάλλον έγινε στόχος λόγω ενός σακιδίου που είχε στον ώμο.

nearos20 copy

Πηγή φωτογραφιών: bloko.gr

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Κρατική Ασφάλεια και οι δράστες αναζητούνται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ