ΕΛΛΑΔΑ

Οι αδελφοί Τσάκαλου λένε, ναι ο Πανούσης ήταν και είναι στόχος

Οι αδελφοί Τσάκαλου λένε, ναι ο Πανούσης ήταν και είναι στόχος
Ευρωκίνηση Στέλιος Μισίνας

Αλλάζει η εικόνα για τα όσα έχει καταγγείλει ο Γιάννης Πανούσης, καθώς τα αδέλφια Τσάκαλου, είναι στη φυλακή ως μέλη της οργάνωσης Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, επιβεβαιώνουν τις απειλές κατά του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης. 

Ο έγκλειστος για τρομοκρατία Γεράσιμος Τσάκαλος χαρακτηρίζει τον Γιάννη Πανούση στόχο του αντάρτικου πόλης, λέγοντας οτι «ο Πανούσης όντως ήταν, είναι και θα είναι στόχος του αντάρτικου πόλης για τις επιλογές που έχει κάνει».

Επιπλέον, ο Χρήστος Τσάκαλος, με ανάρτησή του στον γνωστό ιστότοπο indymedia, σημειώνει μεταξύ άλλων πως «όπως έστρωσε θα κοιμηθεί ο Πανουσης και τον αναβαθμίζει σε υπ' αριθμόν ένα στόχο των Πυρήνων».

Την ίδια ωρα, από την ΝΔ, με επίκαιρες ερωτήσεις στον πρωθυπουργό επιχειρούν να κρατήσουν ψηλά την υπόθεση Πανούση. Οι βουλευτές Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Ντόρα Μπακογιαννη κατέθεσαν ερωτήσεις για το ζήτημα.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ζητά την αποπομπή του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, καθώς και την απομάκρυνση από τον ΣΥΡΙΖΑ του συμβούλου του Παναγιώτη Λάμπρου, για την υπόθεση των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ