Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση κατά δημοσιογράφου στη Χίο
Αναβλήθηκε για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χίου, η εκδίκαση της υπόθεσης επίθεσης πολίτη εναντίον του δημοσιογράφου Γιάννη Στεβή, στην διάρκεια πορείας στο νησί. Ο λόγος είναι η ασθένεια του κατηγορουμένου, την οποία βεβαίωσε ο δικηγόρος του με ιατρική γνωμάτευση, την οποία και προσκόμισε στο δικαστήριο.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πολίτης έχει παραπεμφθεί σε δίκη με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της απειλής και της φθοράς ξένης περιουσίας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σημειώνεται πως η επίθεση είχε σημειωθεί στη διάρκεια συγκέντρωσης και πορείας από ομάδες ακραίων κύκλων, που δήλωναν αντίθετοι με την παρουσία προσφύγων και μεταναστών στο νησί και με τον καταυλισμό της Σούδας, το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου 2016.
Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα επρόκειτο να εκδικαστεί και η μήνυση του πολίτη κατά του κ. Στεβή, για συκοφαντική δυσφήμιση, επειδή ο δεύτερος τον αποκάλεσε μέλος της «Χρυσής Αυγής». Το δικαστήριο όμως αυτεπαγγέλτως ανέβαλε επ’ αόριστον την εκδίκασή της έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση στην οποία ο πολίτης είναι κατηγορούμενος.
ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 2.217 θέσεις στο Δημόσιο της προκήρυξης 8Κ/2024
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
01:00
Πότε πληρώνονται επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων από την ΔΥΠΑ
00:30
«Ανεπιθύμητος» για τη Ρωσία ο γερμανικός φορέας ενημέρωσης Deutsche Welle
23:57