ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΕΠ: Παράταση για τον διαγωνισμό μετά τα προβλήματα στο site

ΑΣΕΠ: Παράταση για τον διαγωνισμό μετά τα προβλήματα στο site

Παράταση θα δοθεί στην υποβολή αιτήσεων στον ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 1Κ/2017 για 404 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, μετά τα προβλήματα που παρουσίασε η ιστοσελίδα τα τελευταία 24ωρα.

Αυτό ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ Ηλίας Νικολόπουλος, μιλώντας σε εκπομπή του Σκαι, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πόσο διάστημα θα είναι η παράταση. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων έληγε σήμερα, Δευτέρα, ωστόσο μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, η διοίκηση αποφάσισε να δώσει παράταση.

«Είναι σίγουρο ότι θα δοθεί παράταση άλλα δεν μπορώ να σας πω πόσες ημέρες», ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος και εξήγησε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί οι παράμετροι του συστήματος δεν έχουν επικαιροποιηθεί με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται ανεπαρκές.

Παράλληλα, ο έτερος αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Αθανάσιος Παπαιωάννου, μιλώντας στο Star ανακοίνωσε πως ήδη για τις θέσεις αυτές έχουν υποβληθεί 20.000 αιτήσεις και αναμένονται «μερικές χιλιάδες ακόμα», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ εκτίμησε πως συνολικά οι αιτήσεις θα φτάσουν τις 30.000. Ο ίδιος δήλωσε ακόμα πως τα προβλήματα στην ιστοσελίδα αποκαθίστανται σταδιακά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ