ΟΓΑ: Εγκρίθηκαν τα επιδόματα στήριξης τέκνων και πολυτέκνων
Το υπουργείο Εργασίας ενέκρινε την δαπάνη ύψους 95 εκατ. ευρώ για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων από τον ΟΓΑ.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 95 εκατ. ευρώ, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και η έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στο όνομα του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), προκειμένου να επιχορηγηθεί για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων Α’ τριμήνου 2017, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.
Αυτό προβλέπει σχετική απόφαση που υπογράφει η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.
Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον Tyler, the Creator: Το «Marty Supreme» σαρώνει στο box office
18:20
ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ: Λευκή Πρωτοχρονιά με «τσουχτερό» κρύο: Μέχρι και τους -10 η θερμοκρασία - Χιόνια στα 300 μέτρα
18:08
«Νέες βάσεις για την ελληνική οικονομία το 2025»: Το μήνυμα Πιερρακάκη για τη χρονιά που φεύγει (vid)
17:59
Μήνυμα Μητσοτάκη για την Πρωτοχρονιά: «Πίσω από κάθε δυσκολία, μπορεί να κρύβεται και μία ευκαιρία» (vid)
17:49