ΕΛΛΑΔΑ

Η ΛΑΕ στο συλλαλητήριο της Πέμπτης στα Προπύλαια

Η ΛΑΕ στο συλλαλητήριο της Πέμπτης στα Προπύλαια
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τους πολίτες στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στα Προπύλαια.

Στην ανακοίνωσή της η ΛΑΕ κάνει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως αν και έχει καταρρεύσει στην κοινωνία, συνεχίζει τον διαπραγματευτικό τουρισμό. Το κόμμα, υποστηρίζει πως το τέταρτο μνημόνιο που ετοιμάζεται, θα εξαθλιώση το λαό και θα ακολουθήσει η εξαφάνιση της χώρας.

Μάλιστα σημειώνει πως η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί τα πάντα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η επικοινωνιακή της εικόνα, ενώ ασκεί σκληρή κρητική και στους δανειστές, για τους οποίους λέει ότι εκμεταλλεύονται τα κυβερνητικά αδιέξοδα και προκειμένου να ισορροπήσουν τις δικές τους αντιθέσεις φουσκώνουν συνεχώς τα μέτρα, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η κυβέρνηση ενώ έχει καταρρεύσει στην κοινωνία, συνεχίζει το διαπραγματευτικό τουρισμό στέλνοντας τρεις υπουργούς στις Βρυξέλλες, ενώ την ίδια ώρα έχει αποδεχτεί τα πάντα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η επικοινωνιακή εικόνα και το πώς θα κατευνάσει τις εσωτερικές αντιθέσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα και στο ΣΥΡΙΖΑ, που κατά βάση δεν έχουν να κάνουν με την ουσία, αλλά με τη νομή της εξουσίας» αναφέρει η ΛΑΕ.

Προσθέτει: «Από την άλλη μεριά και ενόψει του Eurogroup της επόμενης Παρασκευής, οι δανειστές -εκμεταλλευόμενοι τα κυβερνητικά αδιέξοδα και προκειμένου να ισορροπήσουν τις δικές τους αντιθέσεις και αντιφάσεις- φουσκώνουν συνεχώς την ατζέντα των μέτρων».

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τον κόσμο να προχωρήσει στη μεγάλη δημοκρατική Ανατροπή με ριζοσπαστικό πρόγραμμα, διαγραφή χρέους, έξοδο από το ευρώ και ρήξη με την Ε.Ε.

«Αυτό που απαιτείται σήμερα είναι μια μεγάλη ανατροπή. Μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή, με ριζοσπαστικό πρόγραμμα, διαγραφή χρέους, έξοδο από το ευρώ και ρήξη με την ΕΕ. Το τέταρτο μνημόνιο που ετοιμάζουν, θα προκαλέσει την “εξαφάνιση” της χώρας και την απόλυτη εξαθλίωση του λαού» αναφέρει.

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωσή της η ΛΑΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή και στήριξη του συλλαλητηρίου που έχουν εξαγγείλει για την Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, στις 6.30 μ.μ στα Προπύλαια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ