Σεισμός τώρα στην Πάτρα
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, με τις μαρτυρίες των κατοίκων να μιλούν για μία ιδιαίτερα ισχυρή σεισμική δόνηση.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για το μέγεθος του σεισμού από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο πρόκειται για μία σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως το εστιακό βάθος του σεισμού είναι ιδιαίτερα μικρό και για αυτό το λόγο έχει ιδιαίτερα αισθητός ακόμα και σε περιοχές της Αθήνας.
Οι κάτοικοι των περιοχών όπου σημειώθηκε η σεισμική δόνηση είναι ανήσυχοι, καθώς ανέφεραν πως ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός. Μάλιστα, αμέσως μετά την σεισμική δόνηση, κάτοικοι της Πάτρας, αλλά και γειτονικών περιοχών βγήκαν στους δρόμους.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές.

Μήνυμα Νετανιάχου προς Ιρανούς: «Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σας - Σας παρακολουθούμε από ψηλά»
23:45
Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός του Περού Ντενίς Μιράγιες
23:33
Κεντρική τράπεζα Αραβικών Εμιράτων: Παρουσίασε πακέτο μέτρων ανθεκτικότητας
23:21
Σχέδιο του Πενταγώνου των ΗΠΑ για μαζική παραγωγή drone που χρησιμοποιήθηκε στο Ιράν
23:09