Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο - Σοκ υπέστη ο ιδιοκτήτης (pics)
Τρόμος για ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ. Την ώρα που πήγε να ανοίξει το κατάστημα του, άγνωστος δράστης που φορούσε κράνος , μαύρο μπουφάν και μαύρο παντελόνι, τον απείλησε με όπλο, τον έβαλε μέσα στο κατάστημα όπου και του αφαίρεσε 300 ευρώ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tempo24, έξω από το πρακτορείο περίμενε ο συνεργός του δράστη πάνω σε μοτοσυκλέτα με την οποία και τράπηκαν σε φυγή. Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών .
Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο και διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου που υπέστη σοκ. Αυτή ήταν η 2η φορά που έπεσε θύμα ληστών μέσα σε ενάμισι χρόνο.


ΕΛΛΑΔΑ
Χάθηκαν οκτώ άτομα σε φαράγγι στην Εύβοια - Σπεύδουν δυνάμεις για τον εντοπισμό τους
21:11
ΣΠΟΡ
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Χ-αμένο έδαφος για «Δικέφαλο» και «Πράσινους» στην πρεμιέρα των Play Off
20:58
ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα: Ανήλικος λήστευε υπαλλήλους πρατηρίων καυσίμων και μίνι μάρκετ υπό την απειλή μαχαιριού
20:46
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
ΕΛΛΑΔΑ