Παιδί 2,5 ετών περιπλανιόταν μόνο του στους δρόμους του Βόλου
Ένα παιδί μόλις 2,5 χρονών βρήκαν αστυνομικοί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους του Βόλου το βράδυ της Πέμπτης.
Μόλις οι αστυνομικοί αντίκρισαν το παιδί να περπατάει στο κέντρο της πόλης χωρίς καμία συνοδεία, προσπάθησαν να συνεννοηθούν μαζί του, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγούσε στους δικούς του ανθρώπους.
Ωστόσο, όπως μεταδίδει ο taxydromos.gr, αυτό δεν κατέστη δυνατό και οι αστυνομικοί, ακολουθώντας τις οδηγίες, ειδοποίησαν σχετικά τους ανωτέρους τους, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν και οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας που έχει το Αχιλλοπούλειο, καθώς και ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το παιδί ήταν νηστικό και πολύ τρομαγμένο, ενώ πέρασε το βράδυ στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Βόλου, έχοντας τη συνεχή φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών.
Οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα σενάρια για την υπόθεση, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το παιδί να εγκαταλείφθηκε στην πόλη από άλλη περιοχή της Μαγνησίας ή της Θεσσαλίας.
«ΨΑΡΕΥΕ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Φωτογράφιζε απόρρητα έγγραφα και τα έστελνε στην Κίνα: Πώς δρούσε ο σμήναρχος - κατάσκοπος - Το δίκτυο και τα κοινά στοιχεία με τη Γαλλία
09:18
Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρό ζευγάρι σε ρωσική επιδρομή στη Ζαπορίζια
09:17
Συνεργασία Ford και Geely στον ορίζοντα;
09:06
Ακραίο ψύχος στη Γερμανία - Έκλεισε το αεροδρόμιο του Βερολίνου λόγω μαύρου πάγου
08:57