Παιδί 2,5 ετών περιπλανιόταν μόνο του στους δρόμους του Βόλου
Ένα παιδί μόλις 2,5 χρονών βρήκαν αστυνομικοί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους του Βόλου το βράδυ της Πέμπτης.
Μόλις οι αστυνομικοί αντίκρισαν το παιδί να περπατάει στο κέντρο της πόλης χωρίς καμία συνοδεία, προσπάθησαν να συνεννοηθούν μαζί του, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγούσε στους δικούς του ανθρώπους.
Ωστόσο, όπως μεταδίδει ο taxydromos.gr, αυτό δεν κατέστη δυνατό και οι αστυνομικοί, ακολουθώντας τις οδηγίες, ειδοποίησαν σχετικά τους ανωτέρους τους, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν και οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας που έχει το Αχιλλοπούλειο, καθώς και ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το παιδί ήταν νηστικό και πολύ τρομαγμένο, ενώ πέρασε το βράδυ στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Βόλου, έχοντας τη συνεχή φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών.
Οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα σενάρια για την υπόθεση, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το παιδί να εγκαταλείφθηκε στην πόλη από άλλη περιοχή της Μαγνησίας ή της Θεσσαλίας.
Καιρός: Βροχές και την επόμενη εβδομάδα - Καταιγίδες σε Ιόνιο, Πελοπόννησο και Κρήτη σήμερα - Υποχωρεί η σκόνη το Σαββατοκύριακο
09:47
Το «Bloodsport» επιστρέφει: Η Μικαέλα Κόελ ετοιμάζει remake του cult φιλμ του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ
09:45
Υποχώρηση της βρετανικής κυβέρνησης για την Τεχνητή Νοημοσύνη μετά τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών
09:36
«Μάθε»: Ειρωνικό μήνυμα στα ελληνικά, χαραγμένο σε βλήμα σφεντόνας 2.000 ετών στους Άγιους Τόπους
09:30