ΣΥΡΙΖΑ: Όσο κι αν τους ενοχλεί η κυβέρνηση υπερασπίζεται τη ΔΕΗ
Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το αίτημα της ΝΔ προς τον Άρειο Πάγο για έρευνα σχετικά με τη ΔΕΗ, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά υποκριτικό το ενδιαφέρον της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Αυτοί που απαξίωσαν τη ΔΕΗ, που ζητούν, στο πρόγραμμά τους, την πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, παραδίδοντας τα δίκτυα της χώρας σε ιδιώτες, που ζητούν το ξεπούλημα των πάντων σε τιμή ευκαιρίας, προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων, εντός και εκτός Ελλάδας, ας μην υποκρίνονται, τώρα, ότι δήθεν κόπτονται για τη νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον».
Και σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση πως «όσο κι αν τους ενοχλεί στα σχέδιά τους, ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση υπερασπίζονται τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ».
Ανδραβίδα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κανάλι - Οι αρχές αναζητούν τους επιβαίνοντες
18:33
«Απαράδεκτη η παραχώρηση εδαφών στην Ρωσία» λέει ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
18:24
Γεραπετρίτης: Ιστορικές οι σχέσεις Ελλάδας - Λιβύης - Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
18:15
Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην Ινδία - Υπέγραψε σειρά από συμφωνίες με τον Μόντι
18:06