Αναχώρησε το πλοίο που προσέκρουσε στο λιμάνι της Πάτρας
Αναχώρησε τα ξημερώματα από την Πάτρα για την Ηγουμενίτσα και στη συνέχεια τη Βενετία, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «HELLENIC SPIRIT» που προσέκρουσε το βράδυ της Παρασκευής, στη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, στην προβλήτα Α στο λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήγμα δύο μέτρων πάνω από την ίσαλο γραμμή.
Από την πρόσκρουση δεν προκλήθηκε τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση. Ο απόπλους του σκάφους είχε απαγορευθεί προσωρινά, ενώ ειδικά συνεργεία προχώρησαν σε αποκατάσταση της ζημιάς.
Το πλοίο αφού επιθεωρήθηκε από κλιμάκιο της επιθεώρησης πλοίων αναχώρησε κανονικά για τον προορισμό του στις 4:16 το πρωί. Το «HELLENIC SPIRIT» μεταφέρει 100 επιβάτες, 41 ΙΧ και 51 φορτηγά.
ΧΡΗΜΑ
Έξι νέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το 2026 η ΑΑΔΕ - Στόχος οι 72.800 ελέγχοι
08:50
ΕΛΛΑΔΑ
Τα μηνύματα των αγροτών πριν τον διάλογο με Μητσοτάκη: Στο Μαξίμου θα διεκδικήσουμε την επιβίωσή μας
08:46
ΚΟΣΜΟΣ
Σε κατάσταση υψηλού συναγερμού το Ισραήλ για ενδεχόμενη αμερικανική παρέμβαση στο Ιράν
08:36
ΚΟΣΜΟΣ
Το «κόλπο» για να μπορέσουμε να τηρήσουμε τις πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις, σύμφωνα με τους ψυχολόγους
08:30
ΕΛΛΑΔΑ