Θεσσαλονίκη: Ορίστηκε το νέο ΔΣ στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης
Λίγες ώρες ύστερα από την παραίτηση των επικεφαλής και ενός μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ, ορίστηκε το νέο συμβούλιο που θα "τρέξει" την εταιρεία.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, πρόεδρος της ΕΒΖ ορίστηκε ο Αντώνης Χατζηδιαμαντής και αντιπρόεδρος ο Γαβριήλ Κερμανίδης, ενώ χρέη διευθύνοντα συμβούλου ανέλαβε ο Μιχάλης Κεφαλόπουλος και αναπληρωτής του ο Αντώνης Μπούρης. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΒΖ πλαισιώνουν τα μέλη: Γεράσιμος Τσιαπάρας, Χρήστος Βογιατζής και Κωνσταντίνος Μανιατάκης.
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
15:50
ΚΟΣΜΟΣ
Καμπότζη και Ταϊλάνδη αλληλοκατηγορούνται για την νέα ανάφλεξη στις εχθροπραξίες
15:38
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25
ΕΛΛΑΔΑ
Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
15:20
ΕΛΛΑΔΑ