Οι αστυνομικοί της Κρήτης δίνουν μυελό των οστών
Εθελοντική προσφορά σε έλεγχο συμβατότητας για δότες του μυελού των οστών θα πραγματοποιηθεί στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, μεταξύ αυτών και στο Ρέθυμνο.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή κοινωνική δράση της Διεύθυνσης Κρήτης και του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», κατά την οποία τη Μεγάλη Τρίτη αστυνομικοί και πολιτικό προσωπικό θα προσφέρουν εθελοντικά δείγμα για έλεγχο συμβατότητας για δότες του μυελού των οστών.
Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα αλλά και το κάλεσμα για όποιον από τους πολίτες επιθυμεί, να μπορεί να συμμετάσχει στη δειγματοληψία και να καταγραφεί στους υποψήφιους εθελοντές δοτών μυελού των οστών. Η Αστυνομική Διεύθυνση τονίζει ότι η συμβολή όλων είναι πολύτιμη και καθοριστική στην προσπάθεια αυτή. «Μια τέτοια δράση αναδεικνύει την ανιδιοτέλεια και άδολη προσφορά του προσωπικού όλων των Διευθύνσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, αντικατοπτρίζει το πνεύμα αλληλεγγύης, ευαισθησίας και ανθρωπιάς που το διακατέχει. Μάλιστα, λίγο πριν από τον εορτασμό της Ανάστασης του Θεανθρώπου, η ενέργεια αυτή αποκτά πρόσθετη αξία και σπουδαιότητα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις», επισημαίνεται στο κάλεσμα.
Μαρινάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν ήταν εθνική ήττα, είναι παράνομο και ανυπόστατο
11:30
«Χτύπημα» του Λιμενικού στα καρτέλ ναρκωτικών: Κατάσχεσαν 18 κιλά κοκαΐνης στο Λαύριο - Δείτε βίντεο
11:24
Εκλογές στο Ισραήλ: Τι θα γίνει μετά το κλείσιμο της κάλπης - Πότε θα ξέρουμε το αποτέλεσμα
11:16
Ο Τραμπ προσφέρει αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων για πληροφορίες που θα αποδεικνύουν εκλογική νοθεία
11:04