Συνεδριάζει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο για αντικατάσταση της Ράικου
Τη Δευτέρα συνέρχεται το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) του Αρείου Πάγου για να επιλέξει νέο επικεφαλής εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς έπειτα από την παραίτηση της Ελένης Ράικου (24.3.2017), μικρό διάστημα πριν από τη λήξη της θητείας της, την 11η Μαΐου 2017.
Το ΑΔΣ θα συνέλθει υπό την προεδρία της πρόεδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, με εισηγητή τον αρεοπαγίτη Χαράλαμπο Μαχαίρα και με τη συμμετοχή της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ξένης Δημητρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Ράϊκου παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από επικεφαλής εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς με έγγραφο που απέστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
ΚΟΣΜΟΣ
Διπλωματική αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ιράν: Απορρίφθηκε η πρόταση της Τεχεράνης για τα Στενά του Ορμούζ
20:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: Ο σεβασμός στην δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της δεν είναι προαιρετικός, είναι επιβεβλημένος
20:26
ΚΟΣΜΟΣ
Λευκός Οίκος: «Η δαιμονοποίηση του Τραμπ οδήγησε στους πυροβολισμούς»
20:19
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Ο Μακρόν υπόσχεται να μιλήσει με το Ιράν για να «αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη ρίζα του»
20:10
ΕΛΛΑΔΑ