ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη
Η Βίκυ Σταμάτη στην δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου για τα εξοπλιστικά EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Πριν λίγο ανακοίνωσε το πενταμελές Εφετείο τους όρους αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη. Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου γίνεται αποδεκτό το αίτημα της, ωστόσο η απόφαση θα εκτελεστεί μόλις η κα. Σταμάτη καταφέρει να συγκεντρώσει την εγγύηση των 50.000.

Νωρίτερα, η πρόταση της εισαγγελέως για καταβολή εγγύησης 70.000 ευρώ είχε προκαλέσει την αντίδραση τόσο των συνηγόρων της κας Σταμάτη, όσο και της ίδιας με αποτέλεσμα η κα. Σταμάτη να αποχωρήσει από την δικαστική αίθουσα κλαίγοντας.

Ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, ζήτησε από το Εφετείο "όποιον όρο θέλετε εκτός από αυτόν. Αυτή τη στιγμή πένονται. Δεν έχουν να συντηρήσουν ούτε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μαζέψουν ούτε τρία χιλιάρικα. Συντηρούνται στη φυλακή από 10-20 ευρώ που θα δώσουν φίλοι και συγγενείς. Είναι σαν να τη σταυρώνετε. Περιμένει πως και πως να πάει στο παιδί της. Βάλτε της ακόμα και κατ' οίκον περιορισμό".

Να σημειώσουμε ότι πέρα από την εγγύηση η εισαγγελέας είχε προτείνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση 3 φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και αφαίρεση διαβατηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ