Στα Σκόπια ο νέος γύρος πολιτικών διαβουλεύσεων Ελλάδας - πΓΔΜ
Οι εξελίξεις στην περιοχή βρέθηκαν στο επίκεντρο του 2ου γύρου πολιτικών διαβουλεύσεων μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και πΓΔΜ στο πλαίσιο οικοδόμησης εμπιστοσύνης.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη υπό τη συμπροεδρία του πολιτικού διευθυντή του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβη Πέτρου Μαυροειδή και της υφυπουργού Εξωτερικών της πΓΔΜ, Έλενα Κουζμανόβσκα, εξετάστηκε η πρόοδος που έχει καταγραφεί ως προς την εφαρμογή των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι διαβουλεύσεις διεξήχθησαν σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, ενώ συμφωνήθηκε η διοργάνωση του επόμενου γύρου των συζητήσεων να πραγματοποιηθεί στα Σκόπια, περί το τέλος του έτους.
Πώς μία προπληρωμένη κάρτα για όλες τις προνοιακές παροχές ενισχύει τη σχέση πολίτη-κράτους
18:02
Ο Χρήστος Θεοδωρίδης στο Επί Σκηνής: «Ζούμε στη χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας»
18:00
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία μέσα σε μία ώρα - «Μπλόκαρε» ο Περιφερειακός
18:00
Κηφισός: Φωτιά σε διάζωμα στο ύψος της Φιλαδέλφειας - Στο «κόκκινο» η κίνηση
17:50