Πάμε για συγχώνευση ταμείων
Η Επιτροπή Σοφών, που έχει αναλάβει να καταρτίσει θέσεις για το Ασφαλιστικό, έχει καταθέσει δύο προτάσεις στο υπουργείο για τη συγχώνευση των ασφαλιστικών ταμείων.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η πρώτη πρόταση περιλαμβάνει πλήρη συγχώνευση των ταμείων σε ένα ασφαλιστικό ταμείο που θα καλύπτει όλους τους εργαζόμενους. Το δεύτερο σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία τριών ταμείων. Ένα για τους μισθωτούς, ένα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και ένα για τους αγρότες.
Το πόρισμα της Επιτροπής θα παραδοθεί αύριο στον κ. Κατρούγκαλο ενώ το νομοσχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό αναμένεται να εισαχθεί στη Βουλή στις αρχές Νοεμβρίου.
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
ΕΛΛΑΔΑ
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
ΕΛΛΑΔΑ