Πάμε για συγχώνευση ταμείων
Η Επιτροπή Σοφών, που έχει αναλάβει να καταρτίσει θέσεις για το Ασφαλιστικό, έχει καταθέσει δύο προτάσεις στο υπουργείο για τη συγχώνευση των ασφαλιστικών ταμείων.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η πρώτη πρόταση περιλαμβάνει πλήρη συγχώνευση των ταμείων σε ένα ασφαλιστικό ταμείο που θα καλύπτει όλους τους εργαζόμενους. Το δεύτερο σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία τριών ταμείων. Ένα για τους μισθωτούς, ένα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και ένα για τους αγρότες.
Το πόρισμα της Επιτροπής θα παραδοθεί αύριο στον κ. Κατρούγκαλο ενώ το νομοσχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό αναμένεται να εισαχθεί στη Βουλή στις αρχές Νοεμβρίου.
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό από αύριο - Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
10:54
ΕΛΛΑΔΑ
Γκράβα: Εξειδικευμένος έλεγχος στις σωληνώσεις και αυτοψία ΤΕΕ αύριο - Οι 2 αναφορές για οσμή αερίου
10:38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σχοινάς για αλιείς: Τα 3 πρόσθετα μέτρα που εξετάζονται-Μεταξύ άλλων αύξηση επιδότησης στο πετρέλαιο
10:18
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε βιοτεχνίες στο Αιγάλεω - Απομακρύνονται προληπτικά όσοι βρίσκονται σε απόσταση 400 μέτρων
10:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ