Πάτρα: Παραδίδεται στην κυκλοφορία η σήραγγα της Κλόκοβας
Δύο τμήματα της «Ιονίας Οδού» θα παραδοθούν στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη. Πρόκειται για την σήραγγα της Κλόκοβας, που βρίσκεται ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι, καθώς και το οδικό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που εκτείνεται μέχρι το Κεφαλόβρυσο, συνολικού μήκους 37 χιλιομέτρων.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Κορίνθου, το έργο της Κλόκοβας ολοκληρώθηκε νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, που προέβλεπε παράδοση τον Αύγουστο.
Το έργο της διάνοιξης και της κατασκευής της μεγαλύτερης σήραγγας της «Ιονίας Οδού» στην Κλόκοβα, ήταν από τα πιο δύσκολα, ενώ μετά την παράδοση του οδικού τμήματος στη κυκλοφορία, θα είναι πιο σύντομο και πιο ασφαλές το ταξίδι από το Αντίρριο στα Ιωάννινα και το αντίθετο.
Βιολάντα: Δεύτερη δικογραφία κατά του ιδιοκτήτη του εργοστασίου μετά την έφοδο στο σπίτι του
21:01
Σοβαρό τροχαίο στο Πικέρμι: Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό - Δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση
20:53
Άννα Στρατινάκη: Τι απαντά για δημοσιεύματα περί εμπλοκής της στην υπόθεση Παναγόπουλου
20:45
Βόρεια Μακεδονία: Κατάσχεση-μαμούθ 30 τόνων κάνναβης
20:37