Προειδοποιεί ο Πετρόπουλος για τα ταμεία
Ετοιμόρροπο είναι το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, σύμφωνα με τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιο Πετρόπουλο.
«Το σύστημα είναι ετοιμόρροπο, δαιδαλώδες και για να μην καταρρεύσει το 2030, πρέπει να πάρουμε μέτρα τώρα», ανέφερε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου.
Αναφερόμενος στην κατώτατη σύνταξη, ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε πως για όλους όσοι έλαβαν σύνταξη πριν την 1/11/2011 το ποσό παραμένει στα 482 ευρώ και χαρακτήρισε «λάθος» την εγκύκλιο Χαϊκάλη.
Σε ότι αφορά στο νέο ασφαλιστικό, που θα εισαχθεί στη Βουλή το Νοέμβριο, ανέφερε πως θα συνδυάζεται η εισφορά με τα εισοδήματα.
ΚΟΣΜΟΣ
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57
ΚΟΣΜΟΣ
Κολομβία: Το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών σταματά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της χώρας λόγω Τραμπ
23:47
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
23:37
ΚΟΣΜΟΣ
Σαουδική Αραβία: Έρχονται διαβατήρια... για καμήλες - Στόχος η «οργάνωση των πωλήσεων»
23:25
ΕΛΛΑΔΑ