Στον εισαγγελέα ο καθηγητής που βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στις τουαλέτες
Καθηγητής 68 χρόνων, που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, συνελήφθη την Μεγάλη Τετάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, κατηγορούμενος για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ' εξακολούθηση, αθέμιτη παρακολούθηση με ειδικά τεχνικά μέσα και αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, επίσης κατά συρροή.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 68χρονος την τελευταία τριετία, με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, παρέδιδε στην οικία του έναντι αμοιβής ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθήτριες, υποψήφιες για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τούς πρόσφερε διάφορα ροφήματα, στα οποία διέλυε διουρητικά δισκία, ενώ στους χώρους, όπου γίνονταν τα μαθήματα, καθώς και στην τουαλέτα, είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες, με σκοπό να βιντεοσκοπεί τις μαθήτριες.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την έρευνα στην οικία του δράστη, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Τέσσερις κάμερες καταγραφής, εννέα σκληροί δίσκοι, επτά usb, οκτώ κάρτες ψηφιακής μνήμης, φαρμακευτικά δισκία και χάρτινα κουτιά απόκρυψης των καμερών
Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ριφιφί για 500 ευρώ σε κατάστημα παιχνιδιών στον Κολωνό - Αναζητούνται οι δράστες
12:43
Μητσοτάκης, Τασούλας, Κακλαμάνης και Ανδρουλάκης στη δοξολογία στη Μητρόπολη για τη νέα χρονιά (pics)
12:33
Στους 40 οι νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά: 100 τραυματίες, γεμάτες οι ΜΕΘ - «Πρώτα ξέσπασε φωτιά»
12:23
Ρόδος: Ανήλικoς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η μητέρα του
12:15