ΕΛΛΑΔΑ

Θυμάσαι εκείνον που σε βοήθησε; Tο νέο viral διαφημιστικό της «Αποστολής»

Θυμάσαι εκείνον που σε βοήθησε; Tο νέο viral διαφημιστικό της «Αποστολής»

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι συμβαίνει τη στιγμή που προσφέρετε τη βοήθειά σας στον συνάνθρωπο; Αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, τη στιγμή της ανιδιοτελούς προσφοράς, έρχεται να αναδείξει και να μας θυμίσει το νέο διαφημιστικό της ΜΚΟ «Αποστολή».

Στο σενάριο του σποτ, οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές, μία ηλικιωμένη γυναίκα με Αλτσχάιμερ, ένας άντρας με προβλήματα υγείας, ένας άστεγος-άνεργος και ένας εργαζόμενος με το παιδί του, σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής τους και καθώς αναπολούν το παρελθόν, μας αποκαλύπτουν μια βαθιά ανθρώπινη αλήθεια: κανείς τους δεν ξέχασε το πρόσωπο εκείνου που στάθηκε δίπλα τους.

Οι διαφορετικές ιστορίες, στο νέο viral διαφημιστικό της Αποστολής, αναδεικνύουν παράλληλα και τέσσερις βασικούς πυλώνες προσφοράς και φροντίδας της οργάνωσης όπως τη στήριξη στην τρίτη ηλικία, τα κοινωνικά προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τα συσσίτια και τη συλλογή τροφίμων, τα κέντρα ημέρας για παιδιά με εργαζόμενους γονείς.

Το μήνυμα του σποτ είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ: "H βοήθεια σου είναι πολύτιμη, είναι σημαντική κάθε μέρα και αποτελεί μια ανεξίτηλη ανάμνηση και μια δύναμη που αλλάζει πρώτα απ’ όλα εμάς και κατ’ επέκταση τον κόσμο γύρω μας".

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ