Πάσχα 2017: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ το Μ. Σάββατο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν το Μεγάλο Σάββατο τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα και όχι με το συνηθισμένο τους ωράριο, λόγω της ημέρας.
Συγκεκριμένα, το μετρό θα λειτουργεί έως τις 23:00 το βράδυ, με τους τελευταίους συρμούς να αναχωρούν ως εξής:
- Από Ανθούπολη στις 22:40
- Από Ελληνικό στις 22:40
- Από Αγία Μαρίνα προς Αεροδρόμιο στις 21:26
- Από Αγία Μαρίνα προς Δουκίσσης Πλακεντίας στις 22:46
- Από αεροδρόμιο προς Αγία Μαρίνα στις 22:00
- Από Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αγία Μαρίνα στις 22:37
- Από το Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις στις 23:00
- Από Πειραιά προς Κηφισιά στις 22:20
- Από Κηφισιά προς Πειραιά στις 22:20
Όσον αφορά τα λεωφορεία τα και τρόλεϊ θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες.
Αντίθετα, οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση, ενώ θα λειτουργούν και θα ενισχυθούν οι γραμμές του κέντρου (π.χ 100).
Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών», ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών».
Την Τρίτη του Πάσχα για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Σαββάτου με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες.
Σημειώνεται πως τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής
Σέρρες: Στο «μικροσκόπιο» η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
11:31
CES 2026: Ρομπότ, νέες τεχνολογίες τηλεόρασης και «τριπλά» smartphones στις νέες τάσεις
11:22
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00