Θεσσαλονίκη: Ομαλά εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
Ομαλά εξελίσσεται η επιστροφή των Θεσσαλονικέων οι οποίοι είχαν φύγει εκτός της πόλης, λόγω των εορτών του Πάσχα.
Η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική, τις Σέρρες και την Καβάλα είναι υποτονική, ενώ στον αντίποδα, αυξημένη καταγράφεται από την Κατερίνη.
Ειδικότερα, στα διόδια των Μαλγάρων, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, άνοιξαν ήδη δύο φορές οι μπάρες και από τις δύο κατευθύνσεις -για μερικά λεπτά-, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας. Το απόγευμα, λειτουργούσαν επτά ταμεία προς τη Θεσσαλονίκη και πέντε προς Αθήνα.
Τα διόδια των Μαλγάρων πέρασαν με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη 14.157 οχήματα και περίπου 12.500 προς Αθήνα.
Λόγω της ημέρας, άντρες και γυναίκες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης βρίσκονται επί ποδός, λαμβάνοντας έκτακτα μέτρα, ενώ σε ισχύ παραμένουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις για την κίνηση φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.
Τι είναι τα drones οπτικής ίνας της Χεζμπολάχ που εντοπίζονται δύσκολα: Ποια τα αντίμετρα του Ισραήλ
19:44
Καλλιθέα: Απόγνωση από τη φωτιά σε διαμέρισμα - Κατέρρευσε ο γιος, η μητέρα πήδηξε από το μπαλκόνι
19:32
Οι 27 πτήσεις για 24 αγώνες: Το αποτύπωμα άνθρακα του προέδρου της FIFA στο Μουντιάλ
19:22
Πάνω από 40 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
19:10