Ανοίγει από τη νότια είσοδο το Φαράγγι της Σαμαριάς
Ανοίγει την Πέμπτη 20 Απριλίου τις πύλες του ο Εθνικός Δρυμός Λευκών Ορέων ( Φαράγγι Σαμαριάς). Σύμφωνα με την σχετική απόφαση το Φαράγγι ανοίγει από την νότια είσοδο του στην περιοχή της Αγίας Ρουμέλης και για τα πρώτα δυο χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με την απόφαση για το άνοιγμα του Φαραγγιού, «η Διεύθυνση Δασών Χανίων μπορεί να αποφασίσει για την ρύθμιση της διέλευσης ή και να απαγορεύσει την είσοδο των επισκεπτών στον Εθνικό Δρυμό αν οι καιρικές συνθήκες μεταβληθούν, σε βαθμό που να δημιουργούνται προβλήματα στην ομαλή διέλευση των επισκεπτών».
Η βόρεια πλευρά του φαραγγιού από την περιοχή Ξυλόσκαλο Ομαλού αναμένεται να ανοίξει την 1η Μάιου οπότε και θα είναι δυνατή η διέλευση σε όλο το μήκος του φαραγγιού. Αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη εργασίας για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν κατά την χειμερινή περίοδο στο εσωτερικό του Εθνικού Δρυμού.
Στον Εισαγγελέα Χανίων ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη στο Μαράθι για κατασκοπεία στη Σούδα (vid)
16:32
«Μίκης Θεοδωράκης, η μνήμη στην ψηφιακή εποχή» - Περιοδεύουσα έκθεση για τον μεγάλο συνθέτη στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού
16:30
Παναγιωτόπουλος: Την Κρήτη μεταμορφώνουν οι μεγάλες επενδύσεις της ΤΕΡΝΑ
16:25
Συνελήφθη 41χρονος Τούρκος στη Θεσσαλονίκη διωκόμενος με ερυθρά αγγελία
16:22