ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 39χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Αυτός είναι ο 39χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων
astynomia.gr

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 39χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε και αποπλανούσε παιδιά κατά συρροή.

Ο άνδρας συνελήφθη στις 21 Μαρτίου από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακουργήματα βιασμού και αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη της ηλικίας τους

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 18-07-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία ώστε να γίνει ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεών του, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό, για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεών του.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

ASTYNOMIA 2

(astynomia.gr)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ