Άλλο ένα επεισόδιο τα Ίμια «ανακάλυψε» η Τουρκία (vid)
Συνεχίζει την προπαγάνδα η Τουρκία με νέα δημοσιεύματα για «επεισόδια» στο Αιγαίο, σε μία προσπάθεια να δημιουργήσει κλίμα έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Αυτή τη φορά το πρακτορείο Dogan... ανακάλυψε ένα νέο περιστατικό στα Ίμια, όπου ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής φαίνεται να καταδιώκει και να εκδιώκει σκάφος του ελληνικού λιμενικού σώματος. Όπως αναφέρει το πρακτορείο, το... επεισόδιο σημειώθηκε στις 18 Απριλίου.
Στο βίντεο που δημοσιεύει το πρακτορείο το ελληνικό σκάφος της ακτοφυλακής πλησιάζει τα Ίμια και τότε το τουρκικό λιμενικό το εκδιώκει εκτός των τουρκικών χωρικών υδάτων. Βέβαια, δεν γίνεται γνωστό που γυρίστηκε το βίντεο και πώς.
Η απάντηση της ελληνικής πλευράς ήταν άμεση και ξεκάθαρη: Το περιστατικό δεν υπήρξε ποτέ και το δημοσίευμα εντάσσεται στα επικοινωνιακά παιχνίδια των Τούρκων.
Türk Sahil Güvenlik botu, Yunan botunu kovaladı
Ωνάσειο Νοσοκομείο: Σε λειτουργία η πρώτη κινητή μονάδα εξειδικευμένης υποστήριξης καρδιάς-πνευμόνων
16:01
Τέρας ψυχραιμίας άνδρας στις ΗΠΑ: Βρήκε αρκούδα στο φορτηγάκι του και κατάφερε να τη διώξει
15:55
«Πυρά» από ΠΑΣΟΚ και ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση για τις καταδίκες στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
15:48
Αγρίνιο: Στη φυλακή 50χρονος για τρεις εμπρησμούς - Οι ισχυρισμοί του στη δίκη
15:44