Η Δίωξη Ναρκωτικών σταμάτησε μεταφορά ινδικής κάνναβης
Η Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας το πρωί, στην Παλιούρη Ιωαννίνων σταμάτησε τη μεταφορά 211 κιλών ινδικής κάνναβης. Ακολούθησαν δύο συλλήψεις.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος Αλβανός και αμέσως εντόπισαν, στον χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα, 72 δέματα με χασίς. Οι κινήσεις ενός δεύτερου αυτοκινήτου, που οδηγούσε ένας 27χρονος, επίσης Αλβανός, εκτιμήθηκαν ως ύποπτες και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών το ακινητοποίησαν.
Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε πως για τη μεταφορά των ναρκωτικών χρησιμοποιήθηκαν δύο αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων είχε τον ρόλο του προπομπού, προκειμένου να ελέγχει εάν στη διαδρομή υπάρχουν αστυνομικά μπλόκα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τα ναρκωτικά και τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και οι δύο Αλβανοί συνελήφθησαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Έριξε «μαύρο» η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Βοσνίας, διαμαρτυρόμενη για την κρίση χρηματοδότησής της
16:21
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
16:13
Το Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης ανέστειλε τη φοίτηση τριών σπουδαστών επειδή έκαψαν την Ιρανική σημαία
16:09
Η «14η του Σοστακόβιτς» στο Μέγαρο – Ένα μουσικό ταξίδι στο σκοτεινότερο και πιο ειλικρινές πρόσωπο της ανθρώπινης ύπαρξης
15:56