Πελοπόννησος: Μπαράζ συλλήψεων για την πάταξη εγκληματικότητας
Μπαράζ συλλήψεων σημειώθηκε κατά την διάρκεια ελέγχων της αστυνομίας Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 118 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 58.
Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν πέντε φυγόποινοι, δύο άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, 15 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 12 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους, ένα άτομο για κλοπή και ένα ακόμα άτομο, για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.
Ακόμη οι άντρες της αστυνομίας έκαναν ελέγχους σε 655 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 296 παραβάσεις του Kώδικα Oδικής Kυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 22 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.
ΑΑΔΕ: Στον εισαγγελέα 50 διαγραφές αγρών στο Ε9 - Λίστα με 3.000 ιδιοκτήτες για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ
16:53
Αγρότες Νίκαιας: Δεν το βάζουμε κάτω - Απέτυχε η παγίδα κοινωνικού αυτοματισμού
16:44
Νετανιάχου: Επενδύσεις 93 δισ. ευρώ για «ανεξάρτητη βιομηχανία όπλων» την επόμενη δεκαετία
16:34
«Τα λόγια τους είναι σαν ήχος από κούφιο ντενεκέ» - «Πυρά» Ερντογάν κατά Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
16:23