Ένταση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών - αναβλήθηκαν πλειστηριασμοί (pics&vids)
Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα Τετάρτη τριάντα πλειστηριασμοί, καθώς ήταν η πρώτη φορά που οι συμβολαιογράφοι αποφάσισαν να μην απεργήσουν.
Ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος μαζί με τα μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω" κατά των πλειστηριασμών αλλά και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με τη Λαϊκή Ενότητα βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου και απέτρεψαν τον πλειστηριασμό ενός αγροτεμαχίου και μιας αποθήκης.
Παράλληλα, συμβολαιογράφος που πραγματοποιούσε πλειστηριασμό εκτός αίθουσας έγινε αντιληπτή από το κίνημα "Δεν πληρώνω" και απομακρύνθηκε με φωνές. Μάλιστα, σήκωσαν με τα χέρια, το τραπέζι στο οποίο καθόταν η συμβολαιογράφος.
Στη συνέχεια, την απομάκρυναν οδηγώντας την στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου. Από εκεί και έπειτα, η ένταση δεν πήρε άλλες διαστάσεις.


Το SNF Nostos 2026 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει τον Εχθρό το Λαού με τον Willem Dafoe
15:14
Θεσσαλονίκη: «Είχε προσπαθήσει να με πνίξει» - Τι υποστήριξε η 29χρονη που μαχαίρωσε τον 24χρονο
15:13
Κατζ: To Ισραήλ δεν θα αποχωρήσει από τον νότιο Λίβανο ακόμη και αν το απαιτήσουν οι ΗΠΑ
14:58
Πλεύρης: Απέλαση αλλοδαπού με νόμιμη άδεια - Καλεί σε βίντεο μετανάστες να έρθουν παράνομα στη χώρα
14:50