Η χαρά της Βίκυς Σταμάτη για την αποφυλάκιση Άκη και τα περίεργα γυαλιά
Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της Βίκυς Σταμάτη. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος συγκέντρωσε το ποσό των 200.000 ευρώ από δωρεές φίλων του και αναμένεται να αποφυλακιστεί.
Η σύζυγος του πρώην υπουργού, εθεάθη έξω από το σπίτι της οικογένειας, φορώντας όπως πάντα μαύρα ρούχα αλλά με ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ που φαίνεται να δείχνει την καλή της ψυχολογική κατάσταση.
Η κ. Σταμάτη άφησε στην άκρη τα μεγάλα μαύρα γυαλιά που συνήθως φορά και επέλεξε πορτοκαλί γυαλιά σε σχήμα καρδούλας.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου δείχνει λαμπερή και ευδιάθετη, ενώ συνομίλησε με καλή διάθεση με τους δημοσιογράφους και... χαιρέτισε και ένα σκυλάκι που περνούσε εκείνη την ώρα από το πάρκο, χαϊδευοντάς το.





(Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi/Στέλιος Μισινάς)
Live οι κοινές δηλώσεις Ρούμπιο - Γεραπετρίτη στο ΥΠΕΞ μετά τη συνάντησή τους
10:08
Θεοδωρικάκος: «Έρχεται δύσκολος χειμώνας» - Η απάντηση σε Τσίπρα για τον «υπουργό ακρίβειας»
10:06
Εύα Μαρί Σεντ: Πέθανε στα 102 η «ξανθιά μούσα» του Χίτσκοκ
10:00
Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Νέα γραμμή παραγωγής 30.000 φιαλών την ώρα με επένδυση €16 εκ.
10:00