Η χαρά της Βίκυς Σταμάτη για την αποφυλάκιση Άκη και τα περίεργα γυαλιά
Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της Βίκυς Σταμάτη. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος συγκέντρωσε το ποσό των 200.000 ευρώ από δωρεές φίλων του και αναμένεται να αποφυλακιστεί.
Η σύζυγος του πρώην υπουργού, εθεάθη έξω από το σπίτι της οικογένειας, φορώντας όπως πάντα μαύρα ρούχα αλλά με ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ που φαίνεται να δείχνει την καλή της ψυχολογική κατάσταση.
Η κ. Σταμάτη άφησε στην άκρη τα μεγάλα μαύρα γυαλιά που συνήθως φορά και επέλεξε πορτοκαλί γυαλιά σε σχήμα καρδούλας.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου δείχνει λαμπερή και ευδιάθετη, ενώ συνομίλησε με καλή διάθεση με τους δημοσιογράφους και... χαιρέτισε και ένα σκυλάκι που περνούσε εκείνη την ώρα από το πάρκο, χαϊδευοντάς το.





(Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi/Στέλιος Μισινάς)
Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις για to Fuel Pass - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ανοιχτή η πλατφόρμα- Βήμα - βήμα η διαδικασία εγγραφής
01:00
Καθολική εφαρμογή του ψηφιακού δελτίου αποστολής από 1η Μάϊου
00:30
Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας μίζες για ιατρικό εξοπλισμό εν μέσω Covid στη Ρουμανία
23:59