ΕΛΛΑΔΑ

Τι λέει στο CNN Greece η μητέρα της 6χρονης που εξαφανίστηκε (pics&vids)

Τι λέει στο CNN Greece η μητέρα της 6χρονης που εξαφανίστηκε (pics&vids)

Για την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης της που αγνοείται από το πρωί της Πέμπτης μίλησε στο CNN Greece η μητέρα της Στυλιανής Εικοσπεντάκη, δίχως ωστόσο να ρίξει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα στο CNN Greece δεν γνωρίζει τι έγινε καθώς μόλις το πρωί βγήκε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν, εκτάκτως, λόγω της εξαφάνισης του παιδιού της. Έκανε λόγο για αναστάτωση στο σπίτι της με συρτάρια ανοιγμένα και τα χρυσαφικά της να λείπουν, παρότι, όπως σημείωσε, δεν υπήρξε παραβίαση της εξώπορτας.

spiti3

Τι λένε οι γείτονες

Όπως λένε στο CNN Greece, γείτονες της οικογένειας, δεν είχαν παρατηρήσει κάτι διαφορετικό τις τελευταίες ημέρες. «Το κοριτσάκι το έβλεπα γιατί καθημερνά το πήγαιναν στο σχολικό και το έπαιρναν. Η αστυνομία ήταν σήμερα από το πρωί στη γειτονιά. Έψαχναν τους κάδους. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί».

Γειτόνισσα της οικογένειας έκανε λόγο για μια οικογένεια απομονωμένη, που δεν μιλούσε πολύ.

Χρονικό - Συναγερμός για την εξαφάνιση μυστήριο

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αστυνομία και στο Χαμόγελο του Παιδιού έπειτα από την εξαφάνιση-μυστήριο της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο πατέρας το πρωί που ξύπνησε διαπίστωσε πως το παιδί είχε χαθεί. Όμως καθυστερημένα κι αφού πρώτα πήγε το δεύτερο παιδί του στο σχολείο ειδοποίησε την ελληνική αστυνομία, πηγαίνοντας ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και όχι καλώντας άμεσα το 100.

Το εξάχρονο κοριτσάκι πάσχει από κινητικά προβλήματα και θα ήταν δύσκολο να μετακινηθεί μόνο του πολύ μακριά από το σπίτι.

23

Το Χαμόγελο του Παιδιού καλεί όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει με τα γραφεία του ή να καλέσει στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και στα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

stella_copy_copy.png
12365

ΔΗΜΟΦΙΛΗ