ΕΛΛΑΔΑ

H πρώτη διαπίστωση του ιατροδικαστή στο άψυχο σώμα της 6χρονης

H πρώτη διαπίστωση του ιατροδικαστή στο άψυχο σώμα της 6χρονης
Χαμόγελο του Παιδιού

Μελανιές στο στόμα της εξάχρονης Στέλλας, που μετά από αναζήτηση ωρών εντοπίστηκε το πτώμα της σε κάδο σκουπιδιών στην Αγία Βαρβάρα, διαπιστώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που διενήργησε αυτοψία στο νεκρό κοριτσάκι και εξέτασε και τον 61χρονο πατέρα της, κατηγορούμενο για τον θάνατό της.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, φέρεται να διαπίστωσε από την αυτοψία ότι το κοριτσάκι φέρει «θλαστικές εκχυμώσεις στο άνω και κάτω χείλος του στόματος» ενώ για τον κατηγορούμενο πατέρα του παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνει ότι διαπιστώθηκε «μία μικρή γραμμοειδής εσχαροποιημένη εκδορά στην πρόσθια επιφάνεια της αριστεράς πυχαιοκαρπικής άρθρωσης και δύο μικρές εκδορές στρογγυλού σχήματος στη ραχιαία επιφάνεια της αριστερής χειρός».

Η πλήρης ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος του παιδιού θα είναι κρίσιμη ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα όσων θα υποστηρίξει στον ανακριτή ο 61χρονος πατέρας της Στέλλας, για όσα έγιναν και οδήγησαν στον θάνατο της κόρης του.

Στους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως εδώ και τρία χρόνια παίρνει φαρμακευτική αγωγή εξαιτίας ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ