ΕΛΛΑΔΑ

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στον βυθό του Αμβρακικού κόλπου

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στον βυθό του Αμβρακικού κόλπου
(EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ/φωτογραφία αρχείου)

Την ταυτοποίηση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στον βυθό του Αμβρακικού κόλπου προσπαθούν να εξακριβώσουν οι Αρχές, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε όταν το Σάββατο ένας οδηγός μηχανής, ο οποίος κατευθυνόταν από την Αμφιλοχία προς τη Βόνιτσα είδε μία πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου στο ύψος του δεύτερου χιλιομέτρου της εθνικής οδού και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αμέσως μετά το Λιμενικό ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου. Δύτης, ο οποίος βούτηξε στον Αμβρακικό κόλπο, βρήκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε η σορός μίας γυναίκας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι προσπάθειες για την ανέλκυση του αυτοκινήτου, οι οποίες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα.

Στο μεταξύ, με βάση τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αλλά και στοιχεία που βρέθηκαν μέσα σε αυτό, ειδοποιήθηκαν συγγενείς γυναίκας η οποία αγνοείτο εδώ και περίπου 15 ημέρες, ώστε να ταυτοποιηθεί η σορός.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της γυναίκας αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διαπιστωθούν, μέσω της νεκροψίας και της νεκροτομής, τα αίτια του θανάτου της.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την έρευνα της υπόθεσης αναμένεται να αναλάβει η Αστυνομία, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα, βρέθηκε στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ