ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έσπασαν τις κάμερες ασφαλείας και λήστεψαν μίνι μάρκετ

Πάτρα: Έσπασαν τις κάμερες ασφαλείας και λήστεψαν μίνι μάρκετ
EUROKINISSI

Ξαναχτύπησε η σπείρα που διαπράττει κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια, αυτοκίνητα και καταστήματα στην περιοχή της Εγλυκάδας στην Πάτρα.

Αυτή τη φορά, το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστοι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ενός μίνι μάρκετ, προκειμένου να δράσουν ανενόχλητοι, και να ληστέψουν το κατάστημα. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι έκαναν καταγραφή του συμβάντος. Νωρίτερα, οι ίδιοι δράστες φέρονται να είχαν διαρρήξει και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ. Αφού άρπαξαν ότι χρήματα βρήκαν στο εσωτερικό του, τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το tempo 24.gr, η εγκληματικότητα στην περιοχή που γειτνιάζει με τον καταυλισμό των Ρομά στον Ριγανόκαμπο, τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί σημαντικά.

Όπως μεταδίδει το tempo24.gr, πρόκειται για ομάδα πέντε ανηλίκων που διαμένουν στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου που διαπράττει τις κλοπές, αφού έχουν καταγραφεί πολλές φορές από το κύκλωμα ασφάλειας του εν λόγω μίνι μάρκετ και τα στοιχεία τους έχουν δοθεί στην αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ