ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο 61χρονος παιδοκτόνος - Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση

Προφυλακιστέος ο 61χρονος παιδοκτόνος - Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 6χρονης κόρης του Στέλλας. Ο 60χρονος άνδρας επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, συνήγορο της μητέρας της 6χρονης Στέλλας, ο κατηγορούμενος προτίμησε να μην απολογηθεί σε όλες τις ερωτήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν απαντώ».

Ο συνταξιούχος, που είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού, φέρεται να επικαλέστηκε ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας, ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ δεν παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για πολύ ώρα.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός παρέδωσε στην δικαστική λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του, στο οποίο μεταξύ άλλων φέρεται να επικαλείται κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που είχε συμβεί και, όπως υποστηρίζει, επέδρασε επιβαρυντικά στην από χρόνια άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.

Ενώπιον της ανακρίτριας δήλωσε σήμερα, δια του συνηγόρου της, παράσταση πολιτικής Αγωγής, η μητέρα της 6χρονης.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σπύρο Δημητρίου, η σύζυγος του κατηγορούμενου είναι οργισμένη με την πράξη του, ενώ φαίνεται να απορρίπτει τον ισχυρισμό του περί σοβαρών ψυχικών προβλημάτων. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Δημητρίου, η μητέρα της εξάχρονης Στέλλας θεωρεί πως η μεθοδικότητα που καταδεικνύουν οι κινήσεις του συζύγου της μετά το τραγικό συμβάν, επιτρέπουν το συμπέρασμα πως το έγκλημα είχε σχεδιαστεί.

Δείτε τις δηλώσεις του συνηγόρου της μητέρας της Στέλλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ