Συνήγορος Τσοχατζόπουλου: Απλοί πολίτες έδωσαν τα 200.000 ευρώ (vid)
Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Άκης Τσοχατζόπουλος με έναν εκ των συνηγόρων του, τον Γιάννη Νικολάου, να αποκαλύπτει από πού προήλθαν τα 200.000 ευρώ που δόθηκαν για την εγγύηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού.
«Γνωρίζετε πως οι δικηγόροι κρατούν επτασφράγιστο το μυστικό», είπε ερωτώμενος για την προέλευση των χρημάτων, ωστόσο αποκάλυψε πως «δεν είναι φίλοι του αυτοί που έδωσαν τα 200.000 ευρώ είναι απλοί πολίτες».
Ο ίδιος ενημέρωσε πως τα τελευταία χρήματα που χρειάστηκαν για την αποφυλάκιση δόθηκαν από φίλο του κ. Τσοχατζόπουλου.
«Τα 3.000 ευρώ όμως τα έδωσε φίλος του. Το ζήτημα που τέθηκε χθες, το έλυσε φίλος του, νομικό πρόσωπο».
Ο κ. Νικολάου ακόμη τόνισε πως «η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Κατανόησε τα νομικά κολλήματα, τα έλυσε αμέσως και ο υπουργός είναι ελεύθερος».
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40
Ινδία: Μισό δισεκατομμύριο ψηφοφόροι, μία λίστα και μόνο επτά εβδομάδες για να επικαιροποιηθεί
23:27
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18