Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών στον Πέτρο Τατούλη
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή, χωρίς τη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Καλαμάτας για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση.
Η απόφαση θα καταπέσει δήλωσε ο κ. Τατούλης.
Κατηγορούμενη ήταν και η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, η οποία αθωώθηκε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η υπόθεση έφθασε στο ακροατήριο έπειτα από μήνυση που υπέβαλλε η ιδιοκτησία της εφημερίδας «Ελευθερία» της Καλαμάτας, για ανισοκατανομή μέχρι αποκλεισμού της εφημερίδας από δημοσίευση διακηρύξεων και προκηρύξεων της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Π. Τατούλης: «Θα ασκήσω αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο».
Σε γραπτή του δήλωση ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σέβομαι τον θεσμό της Δικαιοσύνης, όμως δεν αποδέχομαι καμιά μομφή, καμιά ποινή όσο μικρή και αν είναι. Θα ασκήσω αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο και είμαι βέβαιος ότι όπως κατέπεσε η απόφαση του Πρωτοδικείου έτσι θα καταπέσει και η απόφαση του Εφετείου».
ΗΠΑ: Ερωτήματα για την επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν - Ο δράστης δολοφόνησε και καθηγητή του ΜΙΤ
22:24
Κρήτη: Νέο κύμα αφίξεων μεταναστών - Πάνω απο 120 μέσα σε λίγες ώρες (vid)
22:12
Συντονισμένα χτυπήματα κατά των ναρκωτικών στην Αττική και στο λιμάνι του Πειραιά από το Λιμενικό
22:00
Ο πρόεδρος της Αργεντινής χαιρετίζει την «πίεση των ΗΠΑ» στη Βενεζουέλα
21:48