Ξέφυγαν βασικά στελέχη της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων από τη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας
Βασικά αρχηγικά στελέχη της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων, που είχαν κάνει πάνω από 40 ληστείες κατάφεραν να ξεφύγουν, την Πέμπτη, από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη δυτική Αττική.
Πέντε διαφορετικές υπηρεσίες της αστυνομίας πήραν μέρος στην επιχείρηση των Αρχών λίγο πριν τα μεσάνυχτα και πάνω από 15 άτομα προσήχθησαν στη γενική αστυνομική διεύθυνση.
Όμως παραμένει άγνωστο αν η αστυνομία κατάφερε να αποδομήσει τη βασική συμμορία που με όπλα ακινητοποιούσε φύλακες κτιρίων εταιριών σε απομακρυσμένες περιοχές και άρπαζε τα χρηματοκιβώτια.
Στην επιχείρηση πήραν μέρος ομάδες ΟΠΚΕ της δυτικής Αττικής και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι κυρίως Ρομά αλλά και ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση.
Το ερώτημα όμως είναι: θα σταματήσουν αυτές οι συλλήψεις τα χτυπήματα των κακοποιών σε χρηματοκιβώτια;
Χειροπέδες σε 59χρονο για οπλοκατοχή στο Ρέθυμνο - Βρέθηκαν πιστόλι και 1.361 φυσίγγια
20:16
Ιράν: Δεν υπάρχει προς το παρόν σχέδιο για συνάντηση με Αμερικανούς αξιωματούχους, δηλώνει ο Αραγτσί
20:05
Στις κάλπες για τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής - Ψήφισε για πρώτη φορά
19:53
Η Κύπρος κατήγγειλε την Τουρκία στον ΟΗΕ για τις έρευνες του «Akdeniz Arastirma1» - Η επιστολή
19:40