ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: Ο 52χρονος δράστης μετέδωσε live τον βιασμό της νεαρής φοιτήτριας (vid)

Δάφνη: Ο 52χρονος δράστης μετέδωσε live τον βιασμό της νεαρής φοιτήτριας (vid)
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συγκλονισμένιστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την υπόθεση θρίλερ με τον βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας η οποία πέρασε εφιαλτικές ώρες ως όμηρος στα χέρια ενός 52χρονου. Όπως προκύπτει, μάλιστα ο δράστης μετέδωσε σε ζωντανή σύνδεση στο διαδίκτυο τις πράξεις του.

Την υπόθεση ανακάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης η αστυνομία μετά από έφοδο των αστυνομικών αρχών. Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο, όπου κρατείτο από τον δράστη τουλάχιστον για ένα 24ωρο. Η φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, ο δράστης είχε 95% τύφλωση.

Η εικόνα που ανκτίκρισαν οι αστυνομικοί συγκλονίζει: O άντρας που κρατούσε δεμένη και φιμωμένη την κοπέλα, της είχε βάλει στο κεφάλι μια κάμερα τύπου Go-Rro και μέσω αυτής μετέδιδε live στο διαδίκτυο τον βιασμό της. Άγνωστο πως κατάφερνε να χειριστεί τέτοιου είδους μηχανήματα, από την στιγμή που δεν έβλεπε.

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που έχει νοικιάσει ο δράστης μιλά στην κάμερα του Ant1. Όπως αναφέρει, ο 52χρονος είχε νοικιάσει το υπόγειο διαμέρισμα στο τέλος του 2014, ήταν υπέρβαρος και κατά 95% τυφλός, όπως έλεγε το χαρτί από την επιτροπή που είχε περάσει.

Το χρονικό της σύλληψης

Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή προχθές χάθηκαν τα ίχνη της. Οι γονείς της οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την εύρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση.

Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους τους έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα, με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν ενέχεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη σύλληψή του, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ό,τι έγινε με την 22χρονη έγινε με τη συναίνεσή της.

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ